Background
5.2.2022

LASKE KYMMENEEN

Miksi olemme me­net­tä­neet kyvyn laskea?

Kaikesta mukavuudestaan huolimatta tämä on historian oudoin ja hämmentävin ajanjakso olla elossa.

Ainaiseen kasvuun, parempaan, tehokkaampaan, enempään, suurempaan, kivempaan ja mukavampaan pyrkivä WEIRD maailma on kohtaamassa kasvunsa rajat.

W.E.I.R.D - Western. Educated. In­dustrial. Rich. De­moc­ra­tic.

Länttä uhkaa itä, koulutuksessa opettajat kahlaavat hankehumpassa ja lapset oppivat ruudulta epätodellista elämää, teollisuus on tehnyt jo kaiken tarpeellisen ja keskittyy mielettömyyksiin kuten kameroihin jääkaapeissa tai puhuviin seksinukkeihin, rikkaus keskittyy yhä harvemmille ja vitsiksi muuttunut demokratia on siirtynyt palvelemaan ihmisyyden sijaan harvoille tiivistyvää rikkautta.


WEIRD yhteiskunta on kyllästynyt elämäänsä. Se on pahasti masentunut.


Eduskuntatalon edessä läntinen WEIRD maailma löi masentunutta päätään seinään.

Convoy haluaa vapautta pakkorokottamisesta, halvempaa polttoainetta ja hallituksen eroa.

Convoy syntyi koska terveen yhteiskunnan polttoaine - luottamus mahdollisuuteen mielekkääseen ja vapaaseen elämään, toivo,  on kuivumassa ja loppumassa.


Peak Hope?


Paikalla tunnelma oli kuin toisella henkisellä planeetalla. Ilma oli sakeana dopamiinia jonkin uuden ja vielä hahmottoman mahdollisuudesta. Tunnelma oli iloisen hullu.


Monet eduskuntatalon pihalle tulleet pitävät mRNA-rokotteita vaarallisina. WEIRD maailman virallinen taho pitää niitä turvallisina ja vaatii kaikkia ottamaan rokotteen - sinun turvallisuutesi tähden.


Rokotusten suhteen WEIRD koneisto on nyt kuin vanhempi, joka vaatii lapselle villahousuja vaikka ulkona on lämmintä.

Convoy oli kuin lapsen itkupotkuraivari mieletöntä vaativan vanhemman edessä. Eduskuntatalon edessä lapsi heitti ilkkuen villahousut nurkkaan. Ilkkui ilottoman vanhempansa edessä, toivoen tämän ymmärtävän mitä elämä todella on. Sillä lapsi tietää sen turmeltumattomalla vaistollaan vanhempaansa paremmin.


Tässä teatterissa vanhempaa esitti WEIRD maailman koneisto, elämäänsä kyllästynyt vanhempi, jonka urakehitys ja kasvun mahdollisuudet on loppuneet, jonka horisontti on sammunut ja joka ei siksi kykene tarjoamaan lapselleen enää valoisaa tulevaisuutta.


Näköalattomuuttaan WEIRD koneisto ei enää puolusta sitä mitä voisi tehdä, vaan sitä mitä se on tehnyt. Sitä mihin se on panostanut. Sijoittanut. Se ei voi uskoa convoyn viestiä - että rokote voisi olla vaarallinen.

Miksi se ei voi sitä uskoa?

WEIRD järjestelmän koneiston pyöriä pyörittävä virallinen osa; poliitikot, viranomaiset, toimittajat,  - se mitä kansa kutsuu eliitiksi - puolustaa linnaansa. Omaa turvaansa. Sitä mitä on tehnyt. Työnsä tulosta, sen sääntöjä ja lakeja, sen keksintöjä ja innovaatioita. Ja tietenkin tieteen riemuvoittoa, pandemialta pelastavaa mRNA teknologiaa, johon oli panostettu, luotettu ja uskottu.


WEIRDin virallista koneistoa pyörittävät ihmiset ovat useimmiten kilttejä ja tottelevaisia, työhönsä ja tehtäväänsä lujasti opiskelleita ja hyvää tahtovia. He puolustavat työtään ja sen tulosta koska suuren epäonnistumisen myöntäminen veisi heiltä identiteetin.  


Siksi eteisen valtaa viileä raivo, jossa lapseen kohdistetaan pakkoa, lopulta ei niiden villahousujen, vaan pakon itsensä - oman aseman ja auktoriteetin säilyttämisen vuoksi. Häpeän pelosta. Sen puolustamiseksi mitä on tehty.


Siksi WEIRD sulkee silmänsä, kylmettyy sisältä ja jatkaa loputtomiin sitä ainoaa mitä osaa - kontrolloida. Siksi se lähettää paikalle poliiseja. Kilttejä ja lainkuuliaisia ihmisiä, jotka noudattavat käskyjä.

"Miksi pitää laittaa ne villahousut?!"

"Koska minä sanon!"

"Miksi pitää ottaa toimimaton rokote?"

"Koska me tiedämme paremmin!"

Tässä tilanteessa neuvotaan vetämään henkeä ja laskemaan kymmeneen. Ja muistetaan, että ihmiset eduskunnan edessä eivät olleet lapsia. Heidät oli asettanut lapsen asemaan järjestelmä, joka ei enää luota heihin.


Siirrytään kymmeneen laskemisen ajaksi niihin villahousuihin - rokotetuotteisiin. Ja otetaan askel muutama sukupolvi taaksepäin nähdäksemme mikä vaara tässä tilanteessa on.

Aktion T-4

1644081363060_aktiont4-me.jpg

Natsisaksassa säädettiin laki Aktion T-4. Sen myötä lääkärit murhasivat - lopettivat - lievästikin kehitysvammaisia.

"Many citizens were active participants in the mass extermination of people with disabilities. The programs required a network of workers to drive the vans, dig graves, run the incinerators, clean the hospital wards and process paperwork. " 

- Ote artikkelista Forgotten Crimes - The Holocaust and people with disabilities.

1644080821126_T4%20ohjelma-me.jpg

"Monet kansalaiset olivat aktiivisesti mukana vammaisten massamurhassa. Ohjelma vaati verkoston työläisiä ajamaan autoja, kaivamaan hautoja, käyttämään polttouuneja, siivoamaan sairaalatiloja sekä tekemään paperitöitä."

Aktion -T4 laki peruutettiin "virallisesti" 1941 mutta sen käytännöt jatkuivat kuin omalla painollaan, ja itse asiassa lisääntyivät.

Toukokuun 29, vielä kolme viikkoa sodan päättymisen jälkeen nelivuotias Richard Jenne surmattiin aivan lähellä liittoutuneiden siitä autuaasti tietämättömiä sotilaita. Ja vielä kolme kuukautta sodan jälkeen surmaaminen sairaaloissa jatkui. 


Natsivirkamiehet ja lääkärit eivät olleet pahoja ihmisiä vaikka historia tahtoo heidät sellaisena muistaa. He olivat tottelevaisia sekä lainkuuliaisia ihmisiä, monet varmasti kilttejäkin. He olivat kuulleet saman viestin ja ohjeen yhä uudestaan vuosien aikana. He tekivät sitä mihin olivat tottuneet ja oppineet oikeaksi. Ohjeita noudattaen. He olivat menettäneet kykynsä ajatella kokonaisvaltaisesti ja inhimillisesti - myös ohjeiden ja sääntöjen sivusta.

Heitä ajoi pitkään kehittynyt ja tiukaksi kasvanut ryhmä-ajattelu.

Saksassa ryhmä-ajattelu kehittyi pitkästä näköalattomuudesta. Pitkästä vain yhden ajatuksen ja ideologian vallassa olosta.

Olemme eläneet kohta kaksi vuotta ajatellen yhtä asiaa - koronaa ja rokotuksia. 

Tällä hetkellä täysin virallisia mRNA-rokotteiden hait­ta­vai­ku­tuse­päi­ly­jä EU:n Eudravigilance sivustolla on 736000.

Pfizerin tuotteen kohdalla pelkästään cardiac disorder sarakkeen kohdalla epäiltyjä rokotteeseen liittyviä kuolemantapauksia on nyt 2554. Yhteensä rokotetuotteiden aiheuttamia epäiltyjä kuolemia on tuhansia ja tuhansia. Vakavia vammoja kymmeniä tuhansia. Voi olettaa, että tämän hetkisessä ilmapiirissä raportointi on todennäköisemmin ali- kuin ylimitoitettua.

1644080468970_Pfiser%20eura%202554%20fatal%20punaisella-me.jpg

Rokotepakkoa ajavat ministerit, virkamiehet ja median toimittajat ovat usein kilttejä ja tottelevaisia sekä lainkuuliaisia ja koulutettuja ihmisiä.


He ovat isiä ja äitejä eteisessä, jotka kyllä oikeassa elämässä tietävät, miten ne lämpimät villahousut saadaan "lapselle" jalkaan. He tietävät miten rokote-epäröinti taltutetaan, tietäen samalla numerot rokotetuotteen haittavaikutuksista. 


He ovat tavoitteellisia ja hyvää tahtovia ihmisiä. Tavoitteesta tulee työ. Todellisuudesta tulee numero. Numerot kasvavat. WEIRD järjestelmä muuttuu kylmän nihilistiseksi. Vain yksi ajatus mielessään muiden ajatuksia ei näe.


Laskutoimitukset muuttuvat. Kuinka monta säästyy. Kuinka monta kuolee per mikäkin luku? Sinun on otettava riski. Kaikkien on otettava riski. Lopulta tuhannet rokotteeseen kuolleet eivät enää merkitse suuren tavoitteen rinnalla.


Meistä on tullut hulluja. Sen näkee, kun pysähtyy ja laskee kymmeneen. Ja laskee lukuja.

Ryhmä-ajattelu

Olemme rokottamassa lapsiamme vaarallisella tuotteella heille lähes vaaratonta tautia vastaan.


Jatkamalla näiden rokotetuotteiden käyttöä, ottamatta selvää epäilyistä, väittäen tuotetta täysin turvalliseksi vaikka se ei sitä ole, kuljemmeko samansuuntaista ryhmä-ajattelun tietä kuin tapahtui saksalaisille lääkäreille, jotka eivät osanneet lopettaa mitä tekivät?


Mitä tapahtuu jos pakottamista jatketaan?

"Näissä tulee kuuma ja hiki!"

"Laitat ne! Se on päätetty!"

Mikä sillä on, ajattelee lapsi katsoessaan hulluksi tullutta raivoavaa vanhempaansa joka pakottaa mielettömyyksiin. Jos lapsi eteisessä on rohkea ja sinnikäs hän panee vastaan. Jos vanhempi ei osaa laskea kymmeneen ja ajatella, kierre pahenee. Concoyta pilkataan. Faktoja ei haluta nähdä. Väitteitä kuunnella. Toinen on yhä enemmän se toinen.


Kaksi vastakkaista voimaa hajottaa aina jotakin. Mikään tilanne ei jatku ikuisesti.


WEIRD maailmamme on tiensä päässä. Seuraavien vuosien aikana se joko jäykistyy totalitaariseksi eläväksi kuolleeksi, tai hajoaa jonkin uuden ja kauniimman pohjaksi.


Hajoamisen voi ohjata tapahtumaan hallitusti. Kuin talon purkamisen ja sen totaalisen saneerauksen. Se edellyttää paljon keskustelua ja anteeksiantoa. Myöntämistä ja avoimuutta. Rohkeutta.  Uutta henkistä suhtautumista elämään - ja kuolemaan. Sekä rokotehaittoja läpi sormien katsoneiden vastuuseen saattamista. 


Tämä yhteinen työ on meillä edessämme ja siitä riippuu kaikki.

Kommentit

Yh­teys­tie­dot

sami.antinniemi(ät)gmail.com

Linkit

https://www.facebook.com/sami.antinniemi/

https://twitter.com/SamiAntinniemi

https://rumble.com/c/c-1224622© Sami Antinniemi. Kaikki oikeudet pidätetään. 


Tietosuojaseloste


Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle