Background
6.12.2021salaliittoteoriavertailutesti , korona, ivermektiini, koronapassi

Sa­la­liit­to­teo­ria­ver­tai­lu­tes­ti osa 2 - Hulluuden patologia

Näytelmän muodossa:

Ryhdyin kir­joit­ta­maan hulluuden pa­to­lo­gian kä­si­kir­joi­tus­ta pe­rin­tei­seen teks­ti­muo­toon mutta se alkoi tuntua tylsältä. Siispä tein tästä dia­lo­gi­muo­toi­sen psy­ko­te­ra­peu­tin istunnon.

Linkki videoon:

https://rumble.com/vq7dvl-sa­la­liit­to­teo­ria­ver­tai­lu­tes­ti-osa2-hulluuden-patologia.html

Psykoterapeuttina toimii Carl Emil Von Jungman.

1638794028822_jungman%202.jpg-me

Ja potilaana Suomi.

1638810097493_hallitus.jpg-me

Psykoterapautti Carl Emil Von Jungman


Potilaskertomus:

Potilas: Suomi, sen yhteiskunta.

Nuorehko läntinen maa. Kutsuu itseään demokratiaksi. Kohtuullisen vauras. Perusluonteeltaan flegmaattinen ja varautunut, kuitenkin joskus riehakas ja taipuvainen maanisuuteen.


Kuvaus:

"Potilas Suomi kuuluu varakkaaseen mutta kapeakatseiseen yhteisöön muiden länsimaisen yhteiskunnan maiden kanssa. Potilas kutsuu itseään hy­vin­voin­tiyh­teis­kun­nak­si mutta näyttää silti huonovointiselta.

Potilaan sai­raus­ker­to­muk­ses­ta muistamme, että potilas tietää ivermektiinin ja monen muunkin lääkkeen toimivan koronan ehkäisyyn ja hoitoon. Potilaan tiedossa on myös se, että suuressa osassa maailmaa lääkärit hoitavat koronaan sairastuneita näillä halvoilla lääkkeillä.

Mutta läntisissä maissa ei käytetä näitä lääkkeitä koronapotilaiden hoitoon. Siksi potilas, nähtävästi ryhmäpaineen vaikutuksesta, ei myöskään tee niin, vaikka kutsuu itseään hy­vin­voin­tiyh­teis­kun­nak­si.

Hy­vin­voin­tiyh­teis­kun­nan perusajatuksena on huolehtia kaikista ihmisistä parhaalla mahdollisella tavalla, ja kuitenkaan potilas ei hoida vaaralliseen tautiin sairastuneita ihmisiä, vaikka siihen olisi täysi mahdollisuus sekä lääkitykset. Tämä aiheuttaa potilaalle ristiriitoja."

Tilanne on vakava ja skitsofrenian riski on suuri. Koska Suomessa on vielä onneksi hoitotakuu ja mielenterveyshoito on taattu kaikille, myös yhteiskunnalle, aloitamme istunnon.

1638797184351_carl%20emil%20von%20jungman.jpg-me

En­sim­mäi­nen istunto

Carl Emil Von Jungman

Mikä on tilanne? Kerro ihan omin sanoin, mitään pois jättämättä tai lisäämättä.

Suomi:  Noh... meillä on tämä tauti, se korona...

Jungman: Mikäs siinä taudissa niin huolettaa?

Suomi:  Kun se on niin helposti tarttuva ja vaarallinen tauti. Tappava. Etenkin vanhoille ja riskiryhmille...

Jungman: Jaa, tuleekos niitä kuolemia paljon?

Suomi: Vähän yli tuhat on tullut... kuolleiden keski-ikä on 84...

Jungman: 84? Mutta... no, entäs nuoria? Onko se nuorille vaaraksi?

Suomi: Ei.. Nuorille ja terveille se ei niin vaarallinen.  32 alle vii­si­kym­men­tä­vuo­tias­ta on kuollut. Mutta pitkää koronaa se tekee.

Jungman: (kirjoittaa ylös) 

32... vai niin... eihän se tavallaan niin kauhean paljon ole.

Suomi: Ei! Koska me on tehty kaikki niin hyvin! On pidetty turvavälit ja pidetty ihmiset kotona ja hankittu maailman parhaat rokotteet. Mä olen pitänyt kaikista hyvää huolta.

Jungman: Aivan varmasti..  mutta kuulostaa, että sinulla on kuitenkin jotain huolta tästä asiasta.

Suomi: No kun ei tiedä... mitä se tekee pitkällä aikavälillä se tauti ja me halutaan että ihan kaikki on varmasti turvassa... kun minä olen hyvinvointivaltio. Ja kaikki ei halua ottaa niitä rokotteita... niin on kovasti stressiä siitä...

Jungman: Toki toki... Hyvä.... entä lääkitys? Onko se kunnossa?

Suomi: Tuota... ei... tosiasia taitaa olla, tai joku on ainakin lukenut siitä... että korona olisi hyvin pitkälti hoidettavissa ja ehkäistävissä lääkityksin. Ja me emme käytä niitä...

Jungman: No mutta miksi ihmeessä? Etkös sinä halunnut, että kaikki kansalaiset on taudilta turvassa?

Suomi: ...en oikein tiedä. Kun en mä vaan tiedä... Ehkä me on vaan unohdettu ne... tai ei vaan olla kun ei ne muutkaan ole...

Jungman: Hmmm.... Tuottaako se syyllisyyden tunnetta?

Suomi: Joo, vähän... no oikeastaan aika paljon... (purskahtaa itkuun) Suuri määrä ihmisiä on siksi kärsinyt ja kuollut turhaan. Ja... mun terveydenhuollon ainoa ohje sairastuneelle on odottaa kotona...  kunnes oireet pahenevat sairaalakuntoon ja teho-osaston hengityskoneeseen.

Jungman: Hmmm... se selittääkin paljon... no, jatkakaa.

Suomi: Sitten on se kolmas seikka... Ainoa mitä minun virallinen terveydenhuolto osaa tarjota... on...  se uusi ja hieno lähetti RNA teknologialla toimiva rokote...

Jungman: Ahaa, no toimiikos se sitten ?

Suomi: (Nyökyttää innokkaasti) Joo... kyllä suojaa todella hyvin vakavalta taudilta mutta kun...

Jungman: Kun mitä?

Suomi: Kun... siitä on jo ilmennyt paljon haittavaikutuksia...

Jungman: (Kohottaa kulmakarvojaan) Niinkö? Ei kai vakavia?

Suomi: ... joo... pikkasen...

Jungman: Ja tuottaako se syyllisyyden tunnetta?

Suomi: Joo! Mä en kestä....

Jungman: Kertokaa vaan rauhassa...

Suomi: (vuolaasti) Me ei tiedetty. Me uskottiin niitä, kun ne oli sieltä suuresta amerikkalaisesta firmasta. Ja kun ne sano, että niitä on tutkittu enemmän kun mitään koskaan ja niiden myyjillä oli niin leveä valkonen hymy... niin...  Ja.. ja.. ei me oikeastaan voitu muuta kun EU:ssahan ne sopimukset tehtiin... ja meillä olisi ollut se omakin rokotetuottaja mutta... kun kun me haluttiin tehdä varman päälle, tiedätsä turvallisesti! Ettei kukaan vaan sairastu koska se näyttäis pahalta...  ja oli ne sopimukset ja se oli sillain helpompaa ja kun muutkin maat otti niitä ämäränaa rokotteita ja... se vaan meni sillain niinku omalla painolla.

Jungman: (kallistaa päätään) Että tavallaan se ei ollut sitten sinun vika?

Suomi: Niin, ei tavallaan..

Jungman: No, sehän varmaan lohduttaa.

Suomi: Ehkä vähän... vaikka se omatekoinen rokote olisi ehkä ollut halvempi... no, Ja sitten vielä se, että siitä uudesta rokotteesta...  me ei tiedetä mitä se tekee pitkällä aikavälillä, että jos vaikka jotain... Jos se vaikka... kaikenlaista juttua on nyt. Tutkimuksia ja muuta. Mutta ei ne varmaan kaikki totta ole? Eihän?

Jungman: Ei. Ei se varmaan mitään sen kummempaa tee.. entä muuta?

Suomi: No, on vielä se, että siitä kalliista rokotteesta, josta on ihan vähän niitä haittoja... niin siitä huolimatta ihmiset sairastuu kuitenkin siihen tautiin.

Jungman: ihan totta? (kohottaa silmäkulmia) Senhän piti olla rokote?

Suomi: (Nyökkää) Joo... ja me on päästetty kaikki rokotetut liikkumaan vapaasti ja nyt tartunnat kasvaa. ....Mutta estää se vakavan taudin.

Jungman: (miettii) Jos se ei estä tartuntaa ja vain lieventää sitä tautia. Eikö se ole sitten vähän kuin ruiskutettava lääke?

Suomi: No, onhan se... mutta kun lääkkeitä ei saa antaa koronaan me kutsutaan sitä rokotukseksi.

Jungman: Pidätkö tuota loogisena?

Suomi: No en... ja niistä tartunnoista mä syytän niitä joita ei oo rokotettu.. ja mä pimitän faktoja, ettei mun tarvitsisi myöntää itselleni tätä mokaa... byhääää!

(Jungman ojentaa nenäliinan)

Jungman: On hienoa, että pystyt kertomaan näin avoimesti...

Suomi: Ja on vielä se... että,  jos joku valitsee olla ottamatta tuota rokotetta, jonka haittavaikutusten määrät on huolestuttavan suuret  ja jonka pitkän aikavälin haitoista ei kenelläkään ole varmuutta, ja joka silti ei tee ihmisestä turvallista toisille ihmisille... niin, mä silti syrjäytän ne ihmiset koronapassilla ja ajan median syyllistämään ja dehumanisoimaan niitä... ja sitten ne suuttuu, ja me kiristetään lisää sääntöjä... ja siitä tulee sellanen kauhea kireys... enkä mä osaa lopettaa! Ja mä pelkään, että tästä tulee sota ja vaikka mitä hirvee...tä...


(Suomi kaatuu lattialle itkemään)


Jungman: Ohhoh.... Tästä voi tulla pitkä istunto...

DIAGNOOSI:

Potilasta vaivaa koronataudin hoitamisen aiheuttama stressi. Potilaalta on kadonnut kyky loogiseen ajatteluun. Potilas ei läntisten maiden ryhmäpaineen tähden kykene näkemään, missä on parhain  tietämys ja ymmärrys koronan hoidosta.

Diagnoosi jatkuu:

Professori Paul Marik on tiedemies, jolla on kol­men­kym­me­nen­vii­den vuoden kokemus tehohoidosta, sekä taustanaan neljä tehohoidon oppikirjaa sekä viisisataa vertaisarvioitua julkaisua. Covid-19 taudin lääkehoitojen edistämiseksi Paul Marik on tehnyt mittavan työn. Hän on kehittänyt C-vitamiinin käytön septistä shokkia varten, sekä covidin hoitoon kortikosteroidien käytön menetelmät. Näitä menetelmiä käytetään nyt Suomessakin koronan hoidossa sairaalassa. Taudin hoidosta lääkityksin hänen kollegoidensa kanssa kasvattama tietomäärä Covid-19 taudista on mittava ja maailman kärkitasoa.


On syytä esittää kysymys, miksi potilas Suomi ei kuuntele Paul Marikin kaltaisia tieteen edustajia?

Vaikkapa mRNA-rokotteista, joista Marik kertoo seuraavassa:

Paul Marik sanoi:

"Mielestäni nämä rokotteet vähentävät jossain määrin kuolemia ja sairaalatapauksia, mutta on sanottava, että nämä rokotteet ovat vaarallisimpia rokotteita joita olemme koskaan käyttäneet. WHO:n ja Vaersin tietojen mukaan vakavia haittoja on 10-100 kertaa enemmän kuin millään rokotteella koskaan."

"Rokotteen ottamisen on perustuttava riskiarvioon. On verrattava riskiä kuolla taudista riskiin kuolla rokotteesta."


Kuitenkin potilas Suomi pakottaa kansalaisiaan ottamaan tämän kaltaisen rokotteen?

Vaikka koronataudin, sekä mRNA rokotteiden ymmärtämisessä maailman kärkeä oleva Paul Marik on sitä mieltä, että rokotteen ottaminen tässä tilanteessa on oltava oma valinta.


Sen sijaan potilas Suomi kertoo luottavansa länsimaisen tieteen kärkeen. Ja sitä edustaa selvästi macchiavellismista kärsivä virkamies nimeltä Anthony Fauci.

Tohtori Fauci edustaa sitä suurta järjestelmää, joka tuottaa Suomenkin sairaaloihin protokollat koronan hoidosta. Ja tuon järjestelmän "sisällä" ovat myös suuret lääkeyhtiöt.

Tohtori Fauci selvästikin identifioi itsensä rajattoman vallan ja tiedon lähteeksi. Kuten Faust. Jopa nimi lähes täsmää. Nyt tuo valtaa edustava tieteen kärki pyrkii hiljentämään Paul Marikin, joka on noussut valtaa vastaan.

Professori Paul Marik käy yhdysvalloissa oikeutta Sentaran sairaalaa vastaan, saadakseen oikeuden hoitaa covid potilaita siten kuin 35 vuoden kokemuksena mukaisesti tietää oikeaksi. Myös järjestelmän kieltämin lääkehoidoin.


Suomi potilas on päättänyt valita tieteensä lähteeksi, Marikin edustaman ammattitaidon ja tietämyksen linjan sijaan, macchiavellismista kärsivän vallanhimoisen virkamiehen ajaman linjan. Siksi diagnosoin potilaalle vakavan todellisuuden tajun hämärtymisen.

1638797184351_carl%20emil%20von%20jungman.jpg-me

ISTUNTO KAKSI

Jungman: Kerropa, millä tavalla sinä suhtaudut auktoriteetteihin?

Suomi: Niitähän pitää tietysti kunnoittaa ja totella.

Jungman: Tiedätkö sinä mielestäsi parhaiten, mikä on oikein?

Suomi: Kyllä... minä olen sivistynyt länsimaa... meillä on parhaiten koulutetut ihmiset.

Jungman: Mutta kuitenkin niissä maissa, joita sinä kutsut köyhiksi ja kolmansiksi maiksi, hoidetaan koronapotilaita paremmin. Tai ylipäätään hoidetaan.

Suomi: (tuhahtaa) Niillä nyt ei ole siellä mitään kontrollia, kokeilevat kaikkia troppeja mitään ymmärtämättä...

Jungman: Onko näin? Siellä ne juuri kuitenkin löysivät tämän... ivermektiinin...

Suomi: Älä sano sitä sanaa...

Diagnoosi:

Potilaan diagnoosiin kuuluu myös ylimielisyys:

Siitä kertoo tämä esimerkki: Kun kolmannen maailman maista, joissa lääkärit todella hoitavat ihmisiä, tuli Suomeen joukko ihmisiä poimimaan meille marjoja koska suomalaiset eivät sitä itse viitsi tehdä. Potilas Suomi kohteli heitä näin.


Viime kesänä potilaan metsissä liikkui satoja ihmisiä keräämässä hänelle marjoja. Suuri osa heistä sai hengenvaaralliseksi tiedetyn koronataudin. Jos potilas todella olisi hy­vin­voin­tiyh­teis­kun­ta, kuten hän harhaisesti itseään kutsuu, se olisi kai lähettänyt paikalle sairaanhoitajan? Mutta ei. Sen sijaan se eristi nämä hengenvaaralliseen tautiin sairastuneet ihmiset metsään. Ja mikä oli potilaan suurin huoli? Tarttuuko tauti hänen kansalaisiinsa marjoista.


Diagnosoidaan jo pitkälle kehittynyt paranoia sekä ksenofobia.


1638798972306_marjat%20kuluttajille.jpg-me

Tässä vaiheessa on todettava, että potilas Suomen to­del­li­suu­den­ta­ju on hä­mär­ty­nyt, hän on vai­no­har­hai­nen sekä kärsii pel­ko­ti­lois­ta joita peittää yli­mie­li­syy­del­lä. Miten näin on päässyt käymään?

ISTUNTO KOLME


Jungman: Osa kansasta pitää sinua jo hulluna. Miksi luulet heidän niin ajattelevan?

Suomi: En tiedä.  Jotkut minun ihmisistä, ei ymmärrä miten tarpeellinen koronapassi on. Ja ne jotkut uskoo, että joku vetelee naruista ja saa minut tekemään päätöksiä. Kyllä minä ne ihan itse teen. Koronapassi on tarpeellinen lopettamaan tämä pandemia!

Jungman: (katsoo potilasta pitkään) Etkö juuri itse sanonut, että rokotetutkin levittävät tautia.

Suomi: Niin... Mitä se tähän liittyy?

Jungman: Tuota noin...  kuulepas... minä luulen, että ongelmasi on sinulla syvällä alitajunnassa. Sinä olet osa läntistä yhteiskuntaa. Ja tuo hulluus on sisäänrakennettu sinuun ja läntiseen yhteiskuntaan.

Suomi: (katsoo epäuskoisesti) Niinkö?

Jungman: Kyllä. Katsopas tätä. Tämä saattaisi olla sinun ongelmasi.

Suomi: Mikä se on?

Jungman: Sinähän tykkäät konsulteista?

Suomi: Joo, sellaiset tietää aina paremmin kuin minä!

Jungman: Salli siis minun esitellä Eric Weinstein. Dark horse podcastista tutun Bret Weinsteinin isoveli. Hän on myös matemaatikko, taloustieteilijä, intellektuelli ja sijoitusyhtiö Thiel Capitalin toimitusjohtajaja ehkä yksi tämän planeetan terävimmistä ihmisistä.

Suomi: Vau... amerikasta asti siis?

Jungman: Niin kuin se rokotekin. Tässä hän kertoo ajatuksestaan nimeltä Gated institutional narrative. Eli suomeksi suljettu institutionaalinen narratiivi.

Suomi: Kuulostaa niin fiksulta, että sen on oltava totta!

Eric Weinstein:

"Gin on kuin pörssi. Paitsi että se on ideoiden ja informaation pörssi. Voidakseen ottaa siihen osaa, ihmisellä on oltava istuin ja paikka tuossa pörssissä. Se tarkoittaa, että sinun on vaikkapa kirjoitettava suureen lehteen, tai sinun on oltava poliitikko. Jotta voit saada yhteyden uutismediaan, sinun on oltava mukana järjestelmässä tai istuttava uutismediassa. Kaikissa näissä tilanteissa, olet sitten professori, toimittaja tai poliitikko - jos voit saada istuimen Gated institutional narrativen sisällä, pääset ottamaan osaa tuohon rajattuun keskusteluun.

Ulkopuolisilla ei ole suurta mahdollisuutta vaikuttaa tuohon keskusteluun, joka on aiheeltaan hyvin rajattu.

Olen aiemmin verrannut tätä kuin ylennykseen vapaapainissa. GIN on kuin yhdessä sovittu järjestelmä, jossa simuloidaan kiistoja sen sijaan, että niitä käytäisiin oikeasti. Mutta se mitä todella tapahtuu tuossa järjestelmässä, on että GINin sisällä ihmiset tuottavat yhdessä tarinatuotetta massakulutukseen."

Suomi: Hmmm... kyllähän tässä tulee tosiaan toistettua sitä samaa tarinaa vaikkapa rokottamattomista... mutta onko se pahaksi?

Jungman: Kyllä, se voi olla pahaksi.

Suomi: Miksi minä sitten käyttäydyn niin? Minä kun aina ajattelin, että osaan ajatella itse.

Jungman: (Puistelee päätään hymyillen) Ei... ei... Suurella instituutiolla on aina tarina. Kun ihminen on jonkin instituution sisällä, hän kuulee toisten kaltaistensa tarinaa, sitä instituution tarinaa toisten puheista ja ihminen marinoituu siinä tarinassa ja toistaa tuota tarinaa. Katsos, jos työskentelet ydinvoimayhtiössä uskot ainakin puheissasi ydinvoimaan. Jos cocacola yhtiössä et juo pepsiä. Jos työskentelet ter­veys­vi­ran­omai­se­na vaikkapa THL:ssä, ivermektiini ei toimi covidiin. Jos työskentelet Therapeutica Borealis yrityksessä joka valmistaa nenäsumutetta jossa on ivermektiiniä, ivermektiini toimii covidiin.

Suomi: Hmmm... ehkäpä...

Jungman:  Ja sama toimii politiikassa. Sinun nykyinen pääministeri Sanna Marinkin oli joskus kriittinen Big pharmaa kohtaan.

1638799456381_SAnna%20Marin%20kolumni%201.jpg-me

"Pelko ja uhka ovat aina olleet tehokkaita markkinointikeinoja ja näiden varjolla on helppo myydä kansalle kuin kansalle palanen tur­val­li­suu­den­tun­net­ta. Massahysterian saavutettua kipupisteensä ei järjelle tai tosiasioille enää ole sijaa julkisessa keskustelussa. Päätöksenteosta tulee kiihotetun kansanjoukon lepyttämisen airut. Sanaparsi ”mitä jos” onkin yksi tehokkaimmista holtittoman rahanmenon oikeuttavista taikasanoista. Esirippu laskee ja lääketeollisuus kumartaa katsomossa töllöttäville aivottomille lampaille." Ote Sanna Marinin blogista raharikas lääketeollisuus 10.8.2010

Suomi: (yllättyneenä) Niinkö? Ja nythän hän kannatti sitä sopimusta Pfizerin kanssa?

Jungman: Aivan, sitä tuo gated institutional narrative teettää. Ja jopa valtiot, eli myös sinä, ovat mukana yhdessä suuressa Gated institutional narrativessa.

Suomi: Ei kai? Siis minäkin?

Jungman: Ikävä kyllä... katsopa tätä.

1638799659384_Indian%20lehti.%20rokote%20sideeffects.jpg-me

Pfizerin ja Modernan mRNA Covid-19 rokotteissa vakavia haittavaikutuksia, kertoo tutkimus: Kuinka Intia on saattanut säästää itsensä katastrofilta.

Suomi: (kääntää päänsä sivuun) Me ei olla luettu noita juttuja... koska ne on netistä.

Jungman: Mietitkö koskaan sitä, miksi et käynnistänyt omaa rokotetuotantoa?

Suomi: (Hiljaisesti) No, kun siinä oli kaikenlaista kiirettä..

Jungman: Ei kyse ollut kiireestä... Voin kertoa miksi. Sen sijaan, että  olisit käynnistänyt oman ja varmaankin aika edullisen rokotetuotannon kuten Intia, ja tuonut mainetta ja työllisyyttä maahanne, sinä olit mukana Euroopan kautta yhdysvaltain CDC:n FDA:n ja lopulta WHO:n pyramidissa ja valitset kuin töllöttävänä, aivottomana lampaana, Sannaa luvalla lainatakseni, siitä mitä annetaan. Tuo kokonaisuus on myös hyvin suuri Gated institutional narrative. Tai virallisen tiedon ravintoketju.

Suomi: Niin... no joo...

Jungman: Ja sama pätee lääkehoitoihin. Tuo sama GIN taisi estää teitä käyttämästä covidiin lääkityksiä.

Suomi: Mutta... kun näistä lääkkeistä ei ole kunnon tutkimuksia.

Jungman: Miksi ette tutki itse?

Suomi: Me tutkitaan. Siinä WHO:n solidarity kokeessa.

Jungman: Johon ivermektiiniä ei ole otettu mukaan.

Suomi: En minä tiedä miksi ei ole otettu. Varmaan koska sitä ei ole tutkittu!

DIAGNOOSI:

Potilas osoittaa voimakkaita defenssioireita. Syyllisyyden ja häpeän tunne on vahva.

Sama hulluus koskee koko länsimaista yhteiskuntaa. Edelleenkin pyramidin yläkerroksen ohjeistus on sama. Lääkitystä ei ole. Yhteinen auktoriteettiusko vaivaa kaikkia. Tilanne on jähmettynyt ja itsenäistä ajattelua ei löydy.

Tähän on syynä konsultti Eric Weinsteinin mainitsema Gated institutional narrative. GIN tekee ihmiset sokeiksi tosiseikoille. Ihmiset instituution sisällä näkevät vain sen, mitä on instituution sisällä. Vain sen, mikä on virallista ja auktoriteetilta ylhäältä annettua. Kun ylin auktoriteetti WHO kieltää lääkehoidot, valuu tuo järjetön kielto alas, aina potilas Suomen oman terveysviranomaisen eli THL:n sivuille saakka.

Ja siksi siellä kerrotaan nyt, vuoden 2021 lopulla, edelleen, että hoitoja ei ole ja neuvotaan katsomaan uusinta tietoa takaisin virallisen tiedon ravintoketjua ylöspäin, takaisin FDA:han ja WHO:hon, sivustoille jossa sanotaan, ettei hoitoja covidiin ole.

1638800522319_THL%202.jpg-me

Jungman: Hulluudessa ajatus usein kiertää kehää.

Suomi: Joo, on tässä ollut vähän sellaisia monomaanisia ajatuksia...

Jungman: Ja tiedätkö mitä se aiheuttaa?

Suomi: No?

Jungman: Että sinua on helppo vetää höplästä.

Suomi: Tarkoitatko että...

Jungman: Että teitä koijataan? Kyllä. Kallis lääke myy ja Gated Institutional Narrative kannattaa sitä, mikä tuo rahaa.

Suomi: Mutta kaikki ne tuhannet asiantuntijat ja lääkärit ovat olleet sitä mieltä, että lääkityksiä ei vaan ole. Miten he kaikki voisivat olla väärässä? Tai valehdella?

Jungman: He ovat ehkä uskoneet sitä itsekin. Tai eivät vain ole välittäneet.

Suomi: Mutta, voivatko ne kaikki todella olla väärässä?

Jungman: Kyllä. Tai eivät väärässä mutta... moni vain valitsee olla näkemättä totta... Gated institutional Narrativen sisällä on turvallista olla. Siellä voi viimeiseen saakka esittää vaikuttavansa asioihin, istua suuressa lehdessä toimittajana, virkakoneistossa johtajana tai päättäjänä.  Jos ja kun totuus tulee eteen ja siihen pitäisi puuttua, ei GIN:in sisällä sen kannattamisesta ole mitään henkilökohtaista hyötyä - päin vastoin. Siihen puuttumisesta useimmiten joutuu ulos ja harvalla ihmisellä on siihen rohkeutta. Siksi ihmiset laulavat sen lauluja, jolta saavat turvansa.

Suomi: (Miettiväisenä) Niin, ehkäpä siksi poliitikotkin kääntävät takkiaan asioissa. Kuten meidän pääministeri suhtautumisessa Big Pharmaan...

Jungman: hyvä, alat pikku hiljaa alkaa tunnistaa tosiasioita. Ehkäpä seuraavaksi myös tämän erään sanonnan Follow the money...

Suomi: Kuusi senttiä... Voisiko pelkkä ahneus olla kaiken takana?

Jungman: (huokaisee) Naivius.. parantamaton mielisairaus... Mistä ihmiset elävät?

Suomi: Rahasta?

Jungman: ja instituutio maksaa ihmisen palkan. Siksi ihmiset toimivat kuten instituutio tahtoo. Suuren yhtiön ainoa tarkoitus on tehdä rahaa. Jos sitä tehdään myymällä kallista lääkettä, ne tietenkin toimivat niin, että halpa kilpailija siirretään syrjään. Ja siksi ihmiset valtaosin toimivat niin. He valitsevat olla "sokeita."

Suomi: Niin... olihan se valtion tar­kas­tus­vi­ras­to­jut­tu­kin silloin...

Jungman: Ja koska tuo järjestelmä on globaali, vaikuttavat instituutiot myös WHO:hon. Koska WHO saa suuren osan rahoituksestaan lääkeyhtiöiltä, tekee se korruptiosta automaattista.

Suomi: Miten?

Jungman: Totta kai lääkeyhtiöt odottavat WHO:lta toimia, jotka kannustavat vain heidän tuotteidensa myyntiin.

Suomi: Mutta... WHO:n sivuilla sanotaan että... että ne toimii ihmisten terveyden hyväksi...

Jungman: Todellako? (facepalmaa) Silmäsi ovat todellakin siniset kuin lippusi risti...

1638797184351_carl%20emil%20von%20jungman.jpg-me

"Many global health scholars have argued that WHO’s reliance on voluntary and earmarked contributions creates a situation where external donors dictate the organization’s priorities and action agenda [20]. The precarious financial situation of the WHO has given rise to extensive dialogue in the scholarly literature. This dialogue is intimately tied to existential questions about the future of the WHO in global health governance."


Monet globaalit terveyden asiantuntijat ovat väittäneet, että WHOn riippuvaisuus vapaaehtoisista ja korvamerkityistä rahoituksista luo tilanteen jossa ulkoiset lahjoittajat määräävät organisaation prioriteeteista ja agendasta.

DIAGNOOSI:

Tilanne on vakava, koska potilas Suomi on osa suurempaa kokonaisuutta, johon vaikuttaa valheesta vääristynyt Gated Institutional Narrative. Siksi potilas on kuin tahdoton, sekä stressin vallassa joutuessaan elämään tuon narratiivin luomassa valheessa.


Gated Institutional Narrative saa yhtiön tai instituution, tai poliittisen agendan, jatkamaan sitä mitä tekee aina järjettömyyteen saakka. Kun narratiivin sisällä on valhe, myös tuo valhe kehittyy absurdeihin mittasuhteisiin. Juuri näin näyttää käyneen ivermektiinin ja covid-19 taudin lääkehoitojen peittelyn kanssa.


Nyt tuo valhe on kasvanut niin suureksi, että potilaan on sitä lähes mahdoton käsittää.

Ja kaiken tämän päälle potilas on irtaantunut todellisuudesta jo pitkän ajan. Prosessi on kestänyt vuosikymmeniä.


Diagnoosini seuraava osa voi kuulostaa mystiikalta.

Potilas ei enää hallitse itse itseään. Häntä ohjaa nyt tuon valheen myrkyttämän Gated Institutional Narrativen luoma olento, ja käytän sen kuvailuun vanhaa juutalaista metaforaa - Golemia.  Golem on olento, joka tottelee kirjaimellisesti mestarinsa ohjeita.


Tuollaisen Golemin kaltainen on nyt läntisen maailman yhtiöiden ja instituutioiden järjestelmä, jota ihmiset kuvittelevat ohjaavansa. Mutta todellisuudessa tuo Golem on nyt ottanut ohjat itse käsiinsä ja se toimii itsekseen, vaikka sen sisällä olevat ihmiset kuvittelevatkin sitä ohjaavansa.

Tuo instituutioiden ja yritysten järjestelmä on noussut meidän yläpuolellemme. Meta tasolle. Se  jopa kutsuu itseään Metaksi.

Tuo Golem luo ihmisille tavaramaailmaa jossa kodinkoneet hajoavat, sillat romahtelevat, talot homehtuvat ja lääkkeet ovat vaarallisia sekä tehottomia. Kaiken lisäksi se yrittää saada ihmiset unohtamaan todellisuuden. Se ei tunne inhimillisyyttä sillä se ei ole ihminen. 

Golem on tehnyt maailmasta kuin tekniikan tikapuut taivaaseen ja opettanut ihmisen tottumaan aina uuteen, aina parempaan, johonkin, joka on juuri tullut tehtaasta tai tutkimuslaitoksesta. Johonkin, jota voi unboksata ja ihailla.


Sama pätee tietoon ja koulutukseen. Golem on opettanut potilaan kuluttamaan myös tietoa. Golem on synnyttänyt ihmisen, jolla on kaikki tieto ohjekirjoissa, joka on koulutettu poimimaan niistä valmiit vastaukset ja tekemään valmiita ratkaisuja, sen sijaan että ihminen tekisi oivalluksia itse.

Ehkäpä siksi potilas ei ole selvinnyt uuden ja tuntemattoman haasteen kuten koronan kanssa?

Paul Marikin mielestä meille on käynyt ainakin lääketieteessä niin. Hän kertoo, etteivät lääketieteen opiskelijat enää kykene ajattelemaan itse.  "Aivot on ihmisen vähiten käytetty elin." sanoo Marik. Hän kertoo myös olevansa hämmästynyt siitä, ettei covid-19 sairautta ja sen hoitoa edelleenkään ymmärretä. 

Se saattaa olla totta ja kenties osasyynä siihen, ettei lääkehoitoja länsimaissa edelleenkään käytetä.


Tälle ajattelun taantumisen ilmiölle ei ole lääketieteellistä termiä mutta otan nyt vapauden luoda sellaisen. Kutsutaan sitä vaikka nimellä stupifikaatio.

1638806286561_eric%20weinsten.jpg-me

Eric Weinstein kertoo The Portal podcastissaan, että suljetun institutionaalisen narratiivin ongelmaksi muodostuu, että yleensä se ei pidä sisällään tärkeimpiä ajatuksia. Juuri sellaisia ajatuksia  sen "portti" funktio pitää ulkopuolella.

Entäpä jos monet asiat ovatkin täysin päinvastoin ja ylösalaisin? Silloin tärkeät seikat voivat jäädä huomaamatta. Kuten se, että covid-19 tautiin olisikin lääkityksiä? Tai se, että mRNA rokotteissa saattaisikin olla haittavaikutuksia. GIN:in portti pitää nämä ajatukset ulkopuolella kuin itsekseen. 


Sensuurilla. 

KOLMAS ISTUNTO


Jungman: Suomi. Muistatko vanhan hyvän mustavalkoisen ajan?

Suomi: oi joo, mä niin haluun sinne takaisin.

Jungman: Silloin virallisen tiedon ravintoketju tai GIN oli vielä kunnossa.

Suomi: Asiat oli yksinkertaisia...

Jungman: Ja silloin oli Arvi Lind.


1638806660335_arvi.jpg-me

Jungman: Vanhaan hyvään mustavalkoiseen aikaan televisiosta tuli se oikea ja tosi narratiivi. Silloin epäilyttävää ja disinformaatiota oli kaikki se, mikä ei tullut Arvin suusta.

Suomi: Se oli niin hyvää ja selkeää aikaa.

Jungman: Mutta nyt kaikki on ylösalaisin. Arvi lindin aikoina media oli vallan vahtikoira.  Silloin vallan vahtikoiran tehtävä oli haukkua, jos se huomasi vallan valehtelevan. Valta painui koloonsa punnitsemaan toista keinoa koplaukseensa, ja kansa silitti vallan vahtikoiraa.

Suomi: Kyllä...

Jungman: Se oli aikaa kun narratiivi oli vielä ihmisten käsissä. Yhtiöt ja instituutiot olivat ihmisten luomuksia ja ihmisten käsissä. Ne olivat työkaluja. Mutta nyt narratiivi on irronnut ihmisten käsistä. Nyt se on tuon Golemin käsissä, ja Gated Institutional Narrative on pilalla. Kuten Eric Weinstein sanoi, "Portin funktio oli joskus olla laadunvalvoja, nyt se on jotakin muuta."

Suomi: Mitä se tarkoittaa?

Jungman: Että, sinä et enää tiedä mitä sinä teet.

Suomi: Ei kai?

Jungman: Suurin syy on se, että media joka joskus oli vallan vahtikoira, on nyt vallan vahtikoira.

Suomi: Häh?

Jungman: Nyt vallan vahtikoira haukkuu niitä, jotka pyrkivät tuomaan Gated institutional narratiivin portista uusia ajatuksia tai tietoa. Koska media on osa Golemia, se puolustaa nyt ihmisten sijaan itseään - Golemia. Eikä usein edes tiedä tekevänsä niin. Ja siksi sinä et enää tiedä mitä sinä teet.

Suomi: Siis hä?

Jungman: Siis nyt media, joka on GIN:n portinvartija, estää sinua saamasta uutta tärkeää tietoa. Se estää sinua tulemasta järkiisi ja syventää typeryyttäsi.

Suomi: Musta toi oli vähän ikävästi sanottu...

Jungman: Joskus on pakko...

PAUL MARIK

"Se mitä nyt tapahtuu, on ennen näkemätöntä tieteen historiassa. Tätä voisi verrata noituuteen. Käytös on kuin esihistoriallista. Tiede perustuu informaation vaihtoon ja sitä sensuroidaan. Historia tulee katsomaan tätä aikaa kauhulla. Tämä on hyvin musta aika ihmiskunnan historiassa, tieteen historiassa ja lehdistön historiassa. Tämä on absurdia."

Suomi: (Ottaa tyynyn syliinsä) Minua alkaa pelottaa... Mihin tämä sitten voi johtaa?

Jungman: Minä kerron. Tämä on vakavaa. Se, että tänne pyramidin huipulle tulee valhe, voi olla fataalia. Kerron miksi. Sillä totuus tulee aina julki. Osa ihmisistä tajuaa ja näkee valheen läpi.  Näkee, että Arvi ei enää puhu totta ja koira ei enää hauku vallalle. Katsos tätä fläppitaulua.

1638807161055_Snapshot%20-%207.png-me

Jungman: Näin käy yhteiskunnalle kun GIN:iin asettuu valhe. Terveessä tilassa viivat A ja B ovat lähellä toisiaan. Kaikki tietävät mitä tapahtuu. Pyramidin yläosassa on virallinen tieto. Alaosassa höpöjutut. 

Mutta kun valhe kasvaa,  ja kansa pyramidin alaosassa huomaa, että huipulla valehdellaan, alkaa kansa haukkua itse. Syntyy vaihtoehtoisia medioita.

Suomi: Sitä netin disinformaatiota... ne varotti siitä.

Jungman: Tässä juuri se ongelma. Kun ylhäällä on valhetta, siirtyy tosi ylhäältä alaspäin. Koska eihän se kadotakaan voi? A ja B viivat erkanevat toisistaan, ja siitä netin disinformaatiosta alkaa tulla tositietoa...

Suomi: niin, no onhan siellä nyt joskus jotain hyvääkin...

Jungman: Ja kun tosi on täällä alempana, haukkuvat koirat siellä alhaalla lujempaa koska tietävät haukkuvansa totta. Mutta täällä ylhäällä ei kuunnella, koska siellä on totuttu siihen, että vain siellä on totuus.

Suomi: No, onhan se... siellä on tutkimuslaitokset ja...

Jungman: Muistatko mitä sanoit rokotteista ja lääkkeistä aiemmin?

Suomi: Ai niin.

Jungman: Mitä enemmän käy selväksi, että ylhäällä valehdellaan, sitä enemmän täällä alhaalla aletaan uskoa kaikenlaista hullua. Ja sitä enemmän täällä ylhäällä aletaan puolustautua siltä todelta. Koska eihän siellä voida myöntää olevansa väärässä. Valta ei voi olla väärässä? Silloinhan valta menettäisi valtansa.

Suomi: Totta.

Jungman: Pian haukkuvia medioita on koko pyramidin pohja täynnä. Eri rotuisia, kokoisia ja äänisiä. Ja yläosa puolustaa itseään sanoilla, joilla väittää haukkujia valehtelijoiksi. Eikä yläosa enää puolusta totuutta, kuten Arvin aikana, se puolustaa vain itseään ja asemaansa. Sen se tekee sanoilla:


Kiistanalainen. Kyseenalainen.

Ja tietenkin  salaliittoteoria.


Jungman: Pyramidin yläosassa, työtään tekevän hyvän toimittajan on lisättävä jokaiseen juttuunsa tietyt seikat, jotta hän voisi pitää mukavan paikkansa siellä yläkerran GIN:ssä. Ivermektiinistä kirjoitettaessa juttuun on mainittava, ettei lääkettä ole hyväksytty FDA:n WHO:n ja muiden puolesta covidin hoitoon, koska se on virallista tietoa. Ja koska kysymys on epäselvä, hyvä toimittaja käyttää sanaa kyseenalainen tai kiistanalainen. Sitten tapahtuu niin, että osa kansasta alkaa uskoa valheellista tietoa. Ja poliitikko siellä pyramidin huipulla, hän pyrkii pitämään paikkaansa kertomalla kansalle sitä kulloinkin miellyttävää viestiä. Kun tuo viesti on valhe, hän jatkaa tuon valheen syöttämistä kansalle, vaikka tietäisikin sen valheeksi. Osa kansasta tulee aina vain kylläisemmäksi valheesta, jota uskoo todeksi, mutta osa kansasta näkee yhä selvemmin valheen läpi ja etsii totta vaihtoehtoisista medioista.

Suomi: Niin... se on varmaan totta... olen minäkin joskus vilkaissut jotain netin podcastia.

Jungman: Vaarana on, että kun pyramidin alaosassa yläkerran toiminta alkaa näyttää yhä valheellisemmalta, moni alkaa nähdä siinä taka-ajatuksia ja tarkoitusperiä. Alhaalla aletaan uskoa illuminaatteihin yläkerroksissa. Syntyy Qanoneita ja muuta vastaavaa. Kun sellaista tapahtuu, ylhäällä puolustaudutaan valheilla yhä lujemmin. Pian kaikki on fake news ja pyramidista tulee kliinisesti hullu.

1638807637659_Snapshot%20-%208.png-me

Suomi: (huokaisee syvään) Toi on niin tottaa...  Minä en enää itsekään tiedä mikä on totta. Jotkut kansanedustajatkin uskoo, että on jo kolmas maailmansota. Ja toiset ei suostu uskomaan millään, että rokotteissa on haittoja, ei vaikka niiden naamaan hieroisi Vaersin raporttia... vaikka kertoisi, että 10000 lääkäriä ja tiedemiestä on vakuuttunut,  että rokotteissa on haittoja... ja että aikaisia lääkehoitoja tarvitaan...

Mä en enää tiedä... ehkä ne rokotteet onkin Gatesin mikrosiruttamia...

Jungman: Ei ne ole. Älä huolestu. 

1638797184351_carl%20emil%20von%20jungman.jpg-me

DIAGNOOSI:

Tämä kiristyvä kehitys on äärimmäisen vaarallista yh­teis­kun­ta­po­ti­laal­le.

Kun ei tiedä mikä on totta, ei voi luottaa mihinkään. Kun ei luota mihinkään, pelko ja mielikuvitus alkaa luoda omaa totta. Pyramidin alaosassa leviää hulluus. Tv-sarjojen uskomukset tulevat todeksi. Alienit, illuminaatit ja muut painajaiset tulevat todeksi.

Jopa pyramidin yläosassa todellisuuden kuva vääristyy. Siellä hyvinkin fiksut ja koulutetut ihmiset eivät enää kykene näkemään tosiseikkoja vaikka arvostetustakin lähteestä. Usko omiin fantasioihin vahvistuu ja ihmiset ryhtyvät valikoimaan faktoja oman uskomuksensa mukaan - jopa luomaan niitä itse.


Ihminen tarvitsee yhteisön hyväksyntää ja pelkää oman ryhmänsä haukkuja. 

Siksi Ihminen vaihtaa helposti toden turvallisuuteen.

Tosiasioiden kieltäminen on myös vastuusta vetäytymistä. Gated institutional narrative tekee sen helpoksi. Sen sisällä on helppo hiljentyä, toistaa samaa kuin eilenkin ja  vetäytyä vastuusta, koska sen sisällä on turvallista. GIN:in sisällä ei menetä mitään, pelkuruudesta ei tule rankaisua. Kun GINin linnakkeesta tulee lopulta täysin valheellinen linnake, se jää ainoaksi turvaksi. Silloin GIN:iin jääneet puolustavat itseään ja linnaansa loppuun saakka, sillä valheen ja epäonnistumisen myöntämisen häpeä on liian suuri.


Poliitikot pelkäävät menettävänsä äänensä ja tarjoavat hädässään vain sitä, mitä luulevat kansan haluavan - turvallisuutta ja paluuta normaaliin.

Virkamiehet pelkäävät työnsä puolesta ja toistavat samaa laulua kuin poliitikot.

Media toistaa virkamiesten puheita, vaikka käyrät ja faktat kertovat vastakkaista. Kaikukammio  vahvistuu. Niin voi tapahtua hulluuteen saakka, kuten jo tapahtuu Australiassa ja Itävallassa.


Näin käy, koska pelosta jähmeänä kaikki tekevät vain työtään. Painavat nappeja. Lukevat ohjekirjoja. Toteuttavat protokollaa. Jatkavat agendaa. Yhdessä ja toisiaan vahtien. Kuin Pohjois-koreassa.


Näin yksi ainoa valhe virallisen tiedon pyramidin yläpäässä voi myrkyttää koko yhteiskunnan. Valheen sisällä pitäminen kasvattaa häpeää, ja sen väistämiseksi ihminen Ginin sisällä kiristää itsestään yhä lujemmin valhetta. Absurdiin saakka.


Ja siksi Suomi-potilaan valheellinen viesti on sama kuin pfizer yhtiön mainonta: Rokotamme kaikki ihmiset - sitten pandemia lakkaa ja normaali palaa. Vaikka kaikki faktat jo kertovat toista. Ja lääkehoitoja ei sallita, koska ne ovat narratiivin vastaisia.


Siksi potilas Suomi on nyt tilanteessa, jossa aiemmin pyramidin alaosan salaliittohahmo Ano Turtiainen on se, joka todella tekee asialliset kysymykset ja pääministerin on mahdotonta vastata siihen mitään muuta kuin ympäripyöreää, sellaista joka varmasti kelpaa hänen omalle Ginilleen.

Kuten huomasimme, pääministeri vastasi kehäpäätelmällä. Passipäätös on hyvä, koska me olemme sen yhdessä tehneet. Se on hyvä, koska se on meidän päätös.

Mitä enemmän pelko ja keskinäinen haukunta kasvaa,  sitä enemmän ihmiset GIN:n sisällä turvautuvat oman agendansa linnakkeeseen. Ja sitä vaikeampaa on minkään uuden ja narratiivista poikkeavan idean mahdollista päästä Gated institutional narrativen tai virallisen tiedon ravintoketjun portista läpi - juuri kuten Eric Weinstein sanoi.

ISTUNTO VIISI


Jungman: Mitä ajattelet tästä diagnoosistani?

Suomi: Tarkoitatko... että sen ginin takia minä jankkaan vain sitä yhtä ja samaa... että rokota, rokota kaikki, vaikka se ei toimi...

Jungman: Aivan. Sinä alat ymmärtää. Ja toivottavasti nyt ymmärrät myös sen, että olet jo niin todellisuudesta irti, että pidät hirviönä ihmistä, joka on valinnut olla ottamatta mahdollisesti suuria terveysriskejä tuottavaa ainetta oman ihonsa alle.

Suomi: Joo... onhan se väärin...

Jungman: Hyvä. Me alamme edistyä.

Suomi: Voiko tuon Golemin sitten pysäyttää?

Jungman: Tämä saattaa olla sinulle vaikeata hyväksyä.. Sinä et voi sitä pysäyttää, koska sinä olet se itse. Sinä olet tuo Golem. Sinun on hajottava ja sitten muututtava, jotta se voisi pysähtyä.

Suomi: (Katsoo järkyttyneenä) MÄ MEEN RIKKI! Byhähää...

Jungman: Älä huoli, sinä uudelleensynnyt. Mutta se voi olla työläs synnytys...

Suomi: Miten sen voi tehdä?

Jungman: Sinun on löydettävä itsesi uudestaan yksilönä. Päästävä irti ryhmäajattelusta.

Suomi: Siis hä?

Jungman: Katsopas. Se mikä sinä olet, sinä Suomen yhteiskunta, on ihmisten yhteisen mielen tuote. Ja voitaisiin sanoa... että se GIN, on kuin sinun egosi. Siksi sinun pitää oppia näkemään sinne itseesi, ikään kuin pellin alle, egosi alle, jotta taika raukeaa.

Suomi: Kerro lisää...

Jungman: Jotkut kutsuu sinne näkemistä maalaisjärjeksi.

Suomi: Vanha kunnon suomalainen maalaisjärki!

Jungman: Kerron esimerkin. Mennään ensimmäisen maailmansodan juoksuhautoihin.

Siellä Gated institutional narrative tappoi miljoonia.


1638808832912_ww1.jpg-me

Jungman: Tehdään mielikuvaharjoitus. Kuvittele,  että olet yksi niistä sotilaista juoksuhaudassa, joiden pitää kohta nousta ja juosta konekiväärituleen. Upseeri puhaltaa pilliin ja sitten pitää lähteä.

Suomi: Mä olen kyllä nainen...

Jungman: Sinä voit identifioitua mieheksi.

Suomi: Ai niin, okei.

Jungman: Jos osaat todella kuvitella, tuntea sen tilanteen todellisena, eikä leffana tai realitysarjana, niin ymmärrät miten järjetön ajatus se on. Ja silti ihmiset tekevät niin. Koska muutkin tekevät. Eikö se ole hulluutta?

Suomi: On. Ihan kauheaa...

Jungman: Katsos, sellainen onnistuu vain valheen avulla. Se upseeri huutaa, että menkää isänmaan tai kuninkaan tai jonkin asian x puolesta. Hän höpöttää pehmeitä. Abstrakteja epätosia juttuja. Niin kuin zuckerberg nyt metasta. Hänen päässään puhuu vinoon mennyt gated institutional narrative.

Suomi: Joo, tuossa on perää...

Jungman: Mutta ajattelepas jos se upseeri sanoisi näin:

"hyökätkää ja yrittäkää ampua ja tappaa pistintä mahaan survomalla juuri noita teidän kaltaisia miehiä, jotka on myös maanviljelijöitä ja työläisiä ja isiä ja poikia kuten te. Menkää ja yrittäkää tappaa heitä, koska joillakuilla teitä hierarkiassa ylempänä on joitain monimutkaisia egoihinsa perustuvia ristiriitoja, jotka eivät oikeastaan kuulu teille pätkääkään.

Menkää ja kuolkaa ja tappakaa, jotta saadaan voitettua tämä sota, jotta ensi vuonna voisitte käydä niiden henkiin jääneiden nyt viholliseksi kutsuttujen miesten kanssa oluella."

Mitä järjissään oleva vastaisi?

Suomi: Että... ei me mennä. Miksi me niin tehtäisiin?

Jungman: Hyvä. Sinä olet juuri nähnyt todellisuuteen. Olet ottanut ensimmäisen askelen kohti maalaisjärkeä!

Suomi: Ihanko totta?

Jungman: Kyllä. I maailmansodan aikoina maalaisjärki oli muuten aito ongelma sodankäynnille. Vastapuolten miehet kokoontui pelaaman jalkapalloa ja upseereille ne vain esitti sotivansa. Suurin osa ampui kiväärillään taivaalle. Koska kuka todellisuudessa kiinni oleva ihminen ampuisi toista ihmistä ilman järkevää syytä?

Suomi: Niin, totta... mutta ne sitten totellu sääntöjä?

Jungman: Huonon GIN:n sääntöjä ei aina pidäkään totella. Mutta nykyaikana näitä huonoja sääntöjä ei enää nähdä selkeästi. Maalaisjärki on katoamassa kiitos huippuunsa kehittyneen massamedian ja viihteen. Moderni ihminen elää meemien pauloissa ja hänen on vaikeampaa tajuta mikä on todellista, en tarkoita tiedetodellista vaan... sydäntodellista.

Suomi: Mut mä tykkään meemeistä... niitä on kiva twiittaa...

Jungman: Nyt Suomi, saat tehtävän. Kokeillaanpa tätä ajatusleikkiä nykyaikaan. 

Suomi: Eli mitä mä teen?

Jungman: Kokeile puhua totta, ilman GIN:iä

1638809106391_stm.jpg-me

"Nyt uusien tutkimusten valossa näyttää, että nämä pfizerilta tilatut rokotteet ei toimi aivan kuin piti ja hait­ta­vai­ku­tuk­sia­kin on huomattavasti... Ja arvostetun lancetin tutkimuskin sanoo, että täyden rokotekattavuuden tavoittelusta ei ole hyötyä ja pakottaminen aiheuttaa ongelmia...  Niinpä me ryhdymme katsomaan kansalaisille parempaa rokotetta ja sellaisia vaihtoehtoja, jotka kaikki hyväksyvät. Koronapassi perutaan perustuslain ja ihmisoikeuksien vastaisena heti huomisesta.


1638809359290_kiuru.jpg-me

Ja... Olemme myös unohtaneet kokonaan lää­ke­hoi­to­mah­dol­li­suu­det.  Ja siksi me vapautamme lääkärit ja apteekit seuraamaan tiedettä ja annamme luvat määrätä lääkityksiä koronan ehkäisyyn ja hoitoon. Olemme tilanneet myös laivakontillisen ivermektiiniä intiasta. Eiköhän tämä tästä, korona on vakava tauti mutta ei nyt sentään niin vakava että pitäisi yhdessä näin pelätä. Että, sori vaan kansa, ettehän muista pahalla vaaleissa?"

1638809306949_marin.jpg-me

Jungman: Miltäs se tuntui sanoa?

Suomi: Sehän tuntui hyvältä. Ihan kuin joku olisi avannut ikkunan ja tulisi kevättä sisään. Miten minä voisin oppia tekemään tuon oikeasti?

Jungman: Se olisi tärkeää, sillä muuten voi seurata...

NEW WORLD CHAOS

Suomi: Se kuulostaa... pahalta... kaaoksessa ei voi käydä vaaleja.

Jungman: Niin käy, jos sinä et kykene rikkomaan Gated institutional narrativea. Mutta se edellyttää, että hajoat ja uudelleensynnyt. Tapasi toimia on uudistuttava.

Suomi: Kuulostaa niin kauhean haastavalta...

Jungman: Se on. Mutta Eric Weinstein uskoo, että Gated institutional narrative on käännettävissä. Narratiivi on kuin valtamerilaiva ja kääntyy hitaasti. Onko sen nimi Titanic, riippuu siitä kuinka paljon on voimakkaita ääniä. 

(Eric Weinstein)

"My prediction is that the Gated Institutional Narrative will fail. Exotic measures will be tried to get rid of the strong voices.
And then, at long bloody last, the institutions will seat the disagreeables."


Ennustukseni on, että Gated institutional narrative kaatuu. Eksoottisia tekoja yritetään jotta voimakkaista äänistä päästään eroon. Mutta katkeraksi lopuksi, instituutiot hyväksyvät vastaanpanijat.

Jungman: Suomi. Nyt sinun on kerättävä rohkeutta ja puhuttava itseäsi vastaan. Sinun on lopetettava itsesi pakottaminen. Sillä pakottamalla ja kiristämällä hajotat itsesi. Mukava hyvinvointivaltio on jo hajoamassa. Se on väistämätöntä. Mutta pakottamalla hajotat kaiken - varmasti myös demokratian.

(Suomi kuuntelee ja nyökkää)

Jungman: (vakavana) Kuulepas Suomi. Jos sinä annat tämän hulluuden jatkua, saatat luoda sen New World Orderin itse itsellesi, ihan kotitekoisesti omasta pelosta ja typeryydestä. Ilman, että yhdenkään pahiksen jossain ylhäällä tarvitsee vedellä naruista.

Koska totalitarismin ainekset on pelko, valheja hulluus.

Suomi. (nielaisee) Onko sinulla vielä mitään vinkkiä?

Jungman: Terveydenhuolto tarjoaa hulluuteen ja pelkoon kemikaaleja. Unohdetaan ne. Katsotaan mitä tohtori Paul Marik tarjoaa - rohkeutta, järkeä ja toden puhumista.

Jungman: Luuletko, että pystyt paranemaan?

Suomi: Varmasti!

1638813403882_Snapshot%20-%209.png-me

Kommentit

Yh­teys­tie­dot

sami.antinniemi(ät)gmail.com

Linkit

https://www.facebook.com/sami.antinniemi/

https://twitter.com/SamiAntinniemi

https://rumble.com/c/c-1224622© Sami Antinniemi. Kaikki oikeudet pidätetään. 


Tietosuojaseloste


Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle