Background
12.1.2022pfizer fda mrna-rokote

Mus­ta­val­koi­sen ajan sanoja

Tuomari on määrännyt FDA:n pal­jas­ta­maan kaikki Pfizerin paperit.

Otanko rokotteen vai en? Otatko rokotteen vai et?

Anti vai Pro? Mitä? Kumpaa olet?!

Etkö rokottaisi lastasi?! Rokottaisitko lapsesi? Hullu!

1642014233671_Tamminen-me.jpgYhteiskuntaa riivaa lapsellinen skisma. Jopa kylänvanhimpamme sortuvat höpöttämään vastuuttomia ja ihmeellisiä sanoja. 


Ihmiset ovat jakautuneet kahteen, sillä osa tietää mRNA rokotteiden olevan täysin turvallisia ja osa tietää niiden olevan täyttä myrkkyä.


Skisman taustalla on tietämättömyys.


Virallisen linjan mantra on, että rokotteet on varmasti hyvin tutkittu, mutta kansalaiset eivät voi olla tästä täysin varmoja, sillä FDA (Food and Drug Administration) Yhdysvalloissa on päättänyt jostakin syystä salata Pfizerin rokotteiden tutkimuksiin ja tuotantoon liittyvät dokumentit.


Kukaan ei varmasti tiedä täyttä totuutta Pfizerin mRNA rokotteiden turvallisuudesta, mutta kenties valmistaja itse tietäisi sen parhaiten.


Hulluinta on, että tieto siitä, mitä meidän olkavarsiimme pistettävässä rokotteessa todella on, on Yhdysvalloissa salattuna FDA:n arkistoihin.


Ja vielä hullumpaa on,  että vallitsevan virallisen ajattelun mukaan tästä ei saisi olla huolissaan.


Normaalissa maailmassa tämä salailu herättäisi kysymyksiä ja epäilyjä. Normaalissa maailmassa näitä kysymyksiä tekisi media viranomaisille ja viranomaiset Suomessa vaatisivat tarkempaa tietoa valmistajalta Yhdysvalloissa.


Mutta emme elä normaalissa maailmassa, vaan uuden normaalin maailmassa, jossa Suomessakin jaettavan rokotteen taustoista suomen kansalainen ei saa kaikkea tarvitsemaansa tietoa.


Koska media ja virkamiehet eivät hoida tehtäviään, hän ei boosteria ottaessaan tiedä vaikkapa sitä, että... 


... viime vuoden marraskuussa Peter McCulloughin johtama ryhmä sai FOIA (Freedom Of Information Act) lakia käyttäen,  FDA:n julkistamaan näitä tietoja jonkun sata sivua. Jo tuosta pienestä määrästä paljastettuja tietoja kävi ilmi runsaasti ensimmäisten kuukausien aikana ilmenneitä rokotteen haittavaikutuksia. 


Sivuja on kymmeniä tuhansia. Silloin FDA taipui julkaisutahtiin, jolla lastenlapsemme saisivat tietää, millaista tuotetta heidän isovanhempansa ja vanhempansa rokotteissaan saivat.


Nyt viimein, tahti kiihtyy muutamaan kuukauteen.


Kuudes tammikuuta 2022, Tuomari Mark. T. Pittman Teksasista on  usuttanut FDA:n nopeuttamaan Pfizerin tietojen julkistamista.

1642008358314_plaintiff-me.jpg


Oikeuden määräys on neljäsivuinen dokumentti. Sitä lukiessa herää sellaisia yleviä tunteita, joita ei oikein muistanut enää olevankaan. 


Dokumentin sisältö on tärkein, mutta mukana on tuulahdus mustavalkoisen ajan kieltä. 


Dokumentti on yksinkertainen määräys, sillä asia on yksinkertainen. Näin elintärkeä tieto on julkistettava. Ihminen on tärkeämpi kuin yrityksen tulos. 


Parasta Pittmanin paperissa ovat määräyksen perustelut.


Pittman on lainannut päätökseensä osuvia kohtia entisiltä Yhdysvaltojen presidenteiltä. Niiltä ajoilta, kun johtajat vielä osasivat puhua kuten aikuiset, viisasti ja ajatuksella. 

Niitä olisi sopivaa lukea Suomessakin.

Tässä lainauksia:

1642008502116_Popular%20government-me.jpg

USA:n neljäs presidentti James Madison:

"Yleinen hallitus, ilman yleistä tietoa, tai keinoja saada sellaista, ei ole muuta kuin prologi joko farssille, tai tragedialle, tai kenties kummallekin."

Popular Government, without popular information, or the means of acquiring it, is but a Prologue to a Farce or a Tragedy; or, perhaps, both.

1642008791726_JAmes%20madison-me.jpg

Spot on mr. Madison! Sillä mitä muuta kuin farssin ja tragedian, salailu sekä rokotteista ja haitoista, sekä lääkkeistä ja niiden toimivuudesta, on meille aiheuttanut?


Jatketaan. 

Knowledge will forever govern ignorance: And a people who mean to be their own Governors, must arm themselves with the power which knowledge gives.

Tieto hallitsee ikuisesti tietämättömyyttä: Ja ihmiset, joilla on aie olla oma hallitsijansa, täytyy aseistaa itsensä voimalla, jonka tieto antaa.

Yeah! 

Ja nyt itsensä hallintaa yrittäviä kutsutaan sa­la­liit­to­teo­ree­ti­koik­si.

Mukaan pääsi lainaus John F. Kennedyltä.

1660047199100_kennedy-me.jpg
1642009082725_Kennedy%20ja%20CAin-me.jpg

“a nation that is afraid to let its people judge the truth and falsehood in an open market is a nation that is afraid of its people.”


- Kansakunta, joka pelkää antaa omien kansalaistensa tuomita totuutta ja valhetta itse avoimilla markkinoilla, on kansakunta, joka pelkää omia kansalaisiaan.

All right mr. Kennedy. 

Lähestymme nykyaikaa kun John McCain jatkaa:

1642012675199_john%20maccain-me.jpg

"Liiallinen virallinen salailu... lisää salaliittoteorioita ja vähentää yleisön luottamusta hallitukseen. "

No kiddin man! 

Sa­la­liit­to­teo­rioi­den iät vain lyhenevät ja luottamus rapisee olemattomiin.  


Suomessakin viranomaiset ja etenkin oman alkuperäisen tarkoituksensa unohtanut media voisi tankata ajatuksella ja rauhassa tällaisia vanhoja virkkeitä. 

Vaikkapa amerikkalaisten FOIA lain periaatteista:

“[t]he basic purpose of FOIA is to ensure an informed citizenry, [which is] vital to the functioning of a democratic society.”

FOIA:n perustava tarkoitus on varmistaa tiedostava kansalaisuus, joka on elintärkeää toimivalle demokraattiselle yhteiskunnalle.

Word!

Ehdottaisin, että Yleisradion toimitusjohtajan työhuoneen seinälle kehystettäisiin nämä ohjeet. Tai ainakin läntättäisiin ne post-it lapulla siihen monitorin kylkeen.

“FOIA was [therefore] enacted to ‘pierce the veil of administrative secrecy and to open agency action to the light of public scrutiny.’”


FOIA:n tarkoitus on "puhkaista viranomaistahon salailun huntu ja tuoda viranomaisten toimet julkisen katseen alle."

1642009637678_Tyttis-me.jpg

Jospa Suomessakin luettaisiin tällaisia vanhoja viisaita sanoja, sen sijaan että vain kanniskellaan kainalossa. 

Tulisiko niitä sitten sovellettuakin?

Lopuksi Pitmanin oikeuden määräydessä määrätään FDA seuraaviin toimiin:


1. FDA antaa tarkasteltavaksi sen "enemmän kuin 12,000 sivua" jotka se aiemmin lupasi, ennen tammikuun 31, 2022.

2. FDA antaa tarkasteltavaksi loput dokumenteista 55,000 sivua jokaisena 30 päivänä, ensimmäinen erä viimeistään ennen maaliskuun 1, 2022, kunnes kaikki on saatu nähtäville.


Kolmas kohta antaa FDA:lle edelleen jotain mahdollisuuksia salailuun ja paperien mustaamiseen, mutta tämä näyttää hyvältä.

1642009271046_Court%20order-me.jpg

Nyt kun valhe alkaa väistyä ja tosiasiat paljastua, alkaisiko tästä jälleen uusi uusi normaali, ja aikuistuminen sekä vastuunkanto? 

Hä?


Lisäys 13.1.


Tämä toinen FOIA vaatimus on saman PHMPT Public Health and Medical Professionals for Transparency ryhmän aikaansaannos.


Tuomari Pittmanin oikeuden määräys:


https://fingfx.thomsonreuters.com/gfx/legaldocs/gdvzykdllpw/Pittman%20FOIA%20Order.pdf


https://www.reuters.com/legal/government/paramount-importance-judge-orders-fda-hasten-release-pfizer-vaccine-docs-2022-01-07/


https://www.washingtonexaminer.com/policy/healthcare/judge-scraps-75-year-timeline-for-fda-to-release-pfizer-vaccine-safety-data-giving-agency-eight-months

Kommentit

Yh­teys­tie­dot

sami.antinniemi(ät)gmail.com

Linkit

https://www.facebook.com/sami.antinniemi/

https://twitter.com/SamiAntinniemi

https://rumble.com/c/c-1224622© Sami Antinniemi. Kaikki oikeudet pidätetään. 


Tietosuojaseloste


Muilta sivustoilta upotettu sisältö

Tämän sivuston artikkelit voivat sisältää upotettua sisältöä (esimerkiksi videoita, kuvia, artikkeleita jne.). Toisilta sivustoilta tuodun upotetun sisällön avaaminen on verrattavissa siihen, että vierailija itse kävisi kolmannen osapuolen sivustolla.

Nämä sivustot voivat kerätä tietoa sinusta, käyttää evästeitä, upottaa kolmannen osapuolen seurantaevästeitä ja monitoroida vuorovaikutustasi upotetun sisällön kanssa, mukaan lukien vuorovaikutuksen seuranta jos ja kun olet kirjautunut käyttäjänä sivustolle